Disse surdejsboller med chiafrø og gulerødder indeholder 35% fuldkorn. De mætter derfor rigtig fint og har en god smag i…Continue reading Surdejsboller med chiafrø og gulerødder
Kategori: Brød
Brød med groft Dalarhvedemel
Dette brød med groft Dalarhvedemel, indeholder 25% groft mel. Tipo00 og hvedemel sørger for godt opbag og Dalar sørger for…Continue reading Brød med groft Dalarhvedemel
Brød med Tritordeum og Dalar
Dette brød med Tritordeum og Dalar er nemt at lave og har en fantastisk smag. Dette brød er bagt i…Continue reading Brød med Tritordeum og Dalar
Rugbrød med Tritordeum og maltkerner
Dette rugbrød med Tritordeum og maltkerner er nemt at lave og smager skønt. Det indeholder en god portion kerner, hvilket…Continue reading Rugbrød med Tritordeum og maltkerner
Brød med Ølandshvede
Dette brød med ølanshvede fra Mosegårdens Mel er smagfuldt og ret simpelt at lave. 250g letsigtet ølandshvede 125g fuldkornshvede 125g…Continue reading Brød med Ølandshvede
Brød med Dalarhvedemel
Dette brød med Dalarhvedemel har en skøn og dejlig smag. Dalar er en svensk kornsort som har sin helt egen…Continue reading Brød med Dalarhvedemel
Foccacia med surdej
Dette foccacia med surdej kan laves samme dag og smager skønt med alverdens topping på. Du kan vælge alle mulige…Continue reading Foccacia med surdej
Nemme boller med Tritordeum
Disse nemme boller med Tritordeum er hurtige at lave. Ingredienserne blandes sammen dagen før og på selve dagen tages dejen…Continue reading Nemme boller med Tritordeum
Brød med forskelligt mel
Dette brød med forskelligt mel kom sig af, at jeg havde flere poser med små rester mel i. Hvorfor ikke…Continue reading Brød med forskelligt mel
Boller med fint og fuldkornstritordeum
Disse boller med fint og fuldkornstritordeum er bagt udelukkende bagt på Tritordeum-mel. De har en skøn smag. Lidt noget andet…Continue reading Boller med fint og fuldkornstritordeum