Videre til indhold

Gin & Brød

Hygge med Gin & Tonic og hjemmebagt brød

  • Velkommen
  • Gin
  • Brød
  • Arkiv
  • Kontakt

Kategori: Brød

Boller med ruggryn

21. oktober 202221. oktober 2022 Marco P.Brød

På min shoppetur hos Skærtoft Mølle stødte jeg på valsede ruggryn. De blev smidt med i kurven sammen med de…Continue reading Boller med ruggryn

Rugbrød med chiafrø

18. marts 202125. maj 2021 Marco P.Brød

Dette rugbrød med chiafrø indeholder ingen rugkerner, men lad ikke dette holde dig tilbage. Det indeholder mange andre kerner og…Continue reading Rugbrød med chiafrø

Brød med nødder og tranebær

10. marts 202126. maj 2021 Marco P.Brød

Dette brød med nødder og tranebær er super lækkert. Fruens absolutte yndlingsbrød. Jeg må indrømme – det smager ganske godt.…Continue reading Brød med nødder og tranebær

Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

4. februar 20214. februar 2021 Marco P.Brød

Disse surdejsboller med chiafrø og gulerødder indeholder 35% fuldkorn. De mætter derfor rigtig fint og har en god smag i…Continue reading Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

Brød med groft Dalarhvedemel

10. januar 20215. oktober 2021 Marco P.Brød

Dette brød med groft Dalarhvedemel, indeholder 25% groft mel. Tipo00 og hvedemel sørger for godt opbag og Dalar sørger for…Continue reading Brød med groft Dalarhvedemel

Brød med Tritordeum og Dalar

20. september 20205. oktober 2021 Marco P.Brød

Dette brød med Tritordeum og Dalar er nemt at lave og har en fantastisk smag. Dette brød er bagt i…Continue reading Brød med Tritordeum og Dalar

Brød med Ølandshvede

5. september 20205. oktober 2021 Marco P.Brød

Dette brød med ølanshvede fra Mosegårdens Mel er smagfuldt og ret simpelt at lave. 250g letsigtet ølandshvede 125g fuldkornshvede 125g…Continue reading Brød med Ølandshvede

Brød med Dalarhvedemel

28. august 20205. oktober 2021 Marco P.Brød

Dette brød med Dalarhvedemel har en skøn og dejlig smag. Dalar er en svensk kornsort som har sin helt egen…Continue reading Brød med Dalarhvedemel

Foccacia med surdej

19. august 20205. juli 2021 Marco P.Brød

Dette foccacia med surdej kan laves samme dag og smager skønt med alverdens topping på. Du kan vælge alle mulige…Continue reading Foccacia med surdej

Nemme boller med Tritordeum

14. august 20202. april 2021 Marco P.Brød

Disse nemme boller med Tritordeum er hurtige at lave. Ingredienserne blandes sammen dagen før og på selve dagen tages dejen…Continue reading Nemme boller med Tritordeum

Navigation til indlæg

Ældre indlæg

Seneste indlæg

  • Boller med ruggryn

  • Rugbrød med chiafrø

  • Brød med nødder og tranebær

  • Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

  • Brød med groft Dalarhvedemel

  • Brød med Tritordeum og Dalar

  • Brød med Ølandshvede

  • Brød med Dalarhvedemel

  • Foccacia med surdej

  • Nemme boller med Tritordeum

Instagram

…

Seneste indlæg

  • Boller med ruggryn

  • Rugbrød med chiafrø

  • Brød med nødder og tranebær

  • Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

  • Brød med groft Dalarhvedemel

Drevet af WordPress | Tema: Amadeus af Themeisle.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you accept this policy as long as you are using this websiteAcceptView Policy