På min shoppetur hos Skærtoft Mølle stødte jeg på valsede ruggryn. De blev smidt med i kurven sammen med de…Continue reading Boller med ruggryn
Kategori: Brød
Rugbrød med chiafrø
Dette rugbrød med chiafrø indeholder ingen rugkerner, men lad ikke dette holde dig tilbage. Det indeholder mange andre kerner og…Continue reading Rugbrød med chiafrø
Brød med nødder og tranebær
Dette brød med nødder og tranebær er super lækkert. Fruens absolutte yndlingsbrød. Jeg må indrømme – det smager ganske godt.…Continue reading Brød med nødder og tranebær
Surdejsboller med chiafrø og gulerødder
Disse surdejsboller med chiafrø og gulerødder indeholder 35% fuldkorn. De mætter derfor rigtig fint og har en god smag i…Continue reading Surdejsboller med chiafrø og gulerødder
Brød med groft Dalarhvedemel
Dette brød med groft Dalarhvedemel, indeholder 25% groft mel. Tipo00 og hvedemel sørger for godt opbag og Dalar sørger for…Continue reading Brød med groft Dalarhvedemel
Brød med Tritordeum og Dalar
Dette brød med Tritordeum og Dalar er nemt at lave og har en fantastisk smag. Dette brød er bagt i…Continue reading Brød med Tritordeum og Dalar
Brød med Ølandshvede
Dette brød med ølanshvede fra Mosegårdens Mel er smagfuldt og ret simpelt at lave. 250g letsigtet ølandshvede 125g fuldkornshvede 125g…Continue reading Brød med Ølandshvede
Brød med Dalarhvedemel
Dette brød med Dalarhvedemel har en skøn og dejlig smag. Dalar er en svensk kornsort som har sin helt egen…Continue reading Brød med Dalarhvedemel
Foccacia med surdej
Dette foccacia med surdej kan laves samme dag og smager skønt med alverdens topping på. Du kan vælge alle mulige…Continue reading Foccacia med surdej
Nemme boller med Tritordeum
Disse nemme boller med Tritordeum er hurtige at lave. Ingredienserne blandes sammen dagen før og på selve dagen tages dejen…Continue reading Nemme boller med Tritordeum