Videre til indhold

Gin & Brød

Hygge med Gin & Tonic og hjemmebagt brød

  • Velkommen
  • Gin
  • Brød
  • Arkiv
  • Kontakt

Kategori: Brød

Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

4. februar 20214. februar 2021 Marco P.Brød

Disse surdejsboller med chiafrø og gulerødder indeholder 35% fuldkorn. De mætter derfor rigtig fint og har en god smag i…Continue reading Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

Brød med groft Dalarhvedemel

10. januar 202110. januar 2021 Marco P.Brød

Dette brød med groft Dalarhvedemel, indeholder 25% groft mel. Tipo00 og hvedemel sørger for godt opbag og Dalar sørger for…Continue reading Brød med groft Dalarhvedemel

Brød med Tritordeum og Dalar

20. september 202027. september 2020 Marco P.Brød

Dette brød med Tritordeum og Dalar er nemt at lave og har en fantastisk smag. Dette brød er bagt i…Continue reading Brød med Tritordeum og Dalar

Rugbrød med Tritordeum og maltkerner

9. september 202028. oktober 2020 Marco P.Brød

Dette rugbrød med Tritordeum og maltkerner er nemt at lave og smager skønt. Det indeholder en god portion kerner, hvilket…Continue reading Rugbrød med Tritordeum og maltkerner

Brød med Ølandshvede

5. september 20205. september 2020 Marco P.Brød

Dette brød med ølanshvede fra Mosegårdens Mel er smagfuldt og ret simpelt at lave. 250g letsigtet ølandshvede 125g fuldkornshvede 125g…Continue reading Brød med Ølandshvede

Brød med Dalarhvedemel

28. august 202029. august 2020 Marco P.Brød

Dette brød med Dalarhvedemel har en skøn og dejlig smag. Dalar er en svensk kornsort som har sin helt egen…Continue reading Brød med Dalarhvedemel

Foccacia med surdej

19. august 20209. september 2020 Marco P.Brød

Dette foccacia med surdej kan laves samme dag og smager skønt med alverdens topping på. Du kan vælge alle mulige…Continue reading Foccacia med surdej

Nemme boller med Tritordeum

14. august 202025. august 2020 Marco P.Brød

Disse nemme boller med Tritordeum er hurtige at lave. Ingredienserne blandes sammen dagen før og på selve dagen tages dejen…Continue reading Nemme boller med Tritordeum

Brød med forskelligt mel

26. juli 202026. juli 2020 Marco P.Brød

Dette brød med forskelligt mel kom sig af, at jeg havde flere poser med små rester mel i. Hvorfor ikke…Continue reading Brød med forskelligt mel

Boller med fint og fuldkornstritordeum

21. juli 202025. august 2020 Marco P.Brød

Disse boller med fint og fuldkornstritordeum er bagt udelukkende bagt på Tritordeum-mel. De har en skøn smag. Lidt noget andet…Continue reading Boller med fint og fuldkornstritordeum

Navigation til indlæg

Ældre indlæg

Seneste indlæg

  • Surdejsboller med chiafrø og gulerødder

  • Brød med groft Dalarhvedemel

  • Brød med Tritordeum og Dalar

  • Rugbrød med Tritordeum og maltkerner

  • Brød med Ølandshvede

  • Brød med Dalarhvedemel

  • Foccacia med surdej

  • Nemme boller med Tritordeum

  • Brød med forskelligt mel

  • Boller med fint og fuldkornstritordeum

Drevet af WordPress | Tema: Amadeus af Themeisle.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you accept this policy as long as you are using this websiteAcceptView Policy